رشد فردی و کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

4 اثر از فلورانس

معرفی کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

تقریباً می توان گفت تمام کتاب های اسکاول شین دارای لحنی صمیمانه و مخاطب پسند هستند که یکی از بزرگترین دلایل موفقیت این نویسنده است. در رمان چهار اثر فلورانس اسکاول شین که کتابی ۳۶۰ صفحه ای است و می تواند بسیار بسیار برای رشد فردی و شخصیتی افراد موثر یاشد، بیان سلیس و شیوای کتاب، در کنار داستان‌های آموزنده ای که در این اثر فاخر وجود دارد، خواننده به هیچ وجه احساس خستگی و یا طولانی بودن در محتوای کتاب نخواهد کرد. یکی از اهداف نگارش این کتاب ایجاد رشد فردی به زبان ساده و سلیس می باشد. حتی به جرئت می توان گفت داستان های چهار اثر فلورانس از جمله معدود کتاب‌هایی است که پس از آغاز آن به ندرت می توان از ادامه مطالعه و دست کشیدن از کتاب پرداخت.

لازم به ذکر است ابعاد مختلف رشد فردی در قالب چهار فصل مجزا بیان شده است که این خود نشان از هوش بالای نویسنده دارد.

موضوع کتاب چهار اثر از فلورانس

چهار اثر فلورانس اسکاول شین به لحاظ ساختار محتوایی و معنایی اش در دسته کتبی قرار می گیرد که کمک کننده به افراد در زندگی در راستی رشد فردی و در نهایت رشد کسب و کار می باشد و تابحال برای افراد بسیاری موفق واقع شده است. در بیانی ساده تر باید شاهکار اسکاول شین را به عنوان کتابی خود یار برای خوانندگان معرفی کرد.

در سراسر جملات چهار اثر فلورانس شین می توان اشاره به رهنمودهایی برای رشد فردی و هشیاری ذهن یا هشیاری برتر که یک ویژگی اکتسابی است را مشاهده کرد. در حقیقت رمان اسکاول شین چه در کتاب چهار اثر فلورانس و چه در دیگر کتبی بجا مانده از وی، تمام تلاش به بیان قدرت ذهن برتر و هوشیار شده است.

کتابی که از جمله پر خواننده ترین کتب دنیاست و تابحال به بسیاری از زبان های زنده دنیا ترجمه شده است و برای اولین بار در ایران در سال ۱۳۷۳ ترجمه و منتشر شد. این کتاب دقیقاً مشابه با عنوان که دارد، یعنی ۴ اثر فلورانس، دقیقاً در ۴ بخش مختلف نوشته شده است که هر یک در باب یکی از درس های عمیق زندگی است.

در چهار بخش مختلف این کتاب اسکاول شین کوشیده است تا به بیانی ساده و دوستانه، مخاطبین خود را با مفهوم اصلی کتاب درگیر کرده و آموزه های لازم را به دور از هرگونه اجبار و یا شعارگرایی، به خوانندگان بیاموزد.

کتاب 4 اثر از فلورانس

گذری بر کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

در ادامه بخش هایی از رمان چهار اثر فلورانس را نیز برای آشنایی بیشتر شما آورده ایم:
«در برابر شر مقاومت نکنید. مغلوب بدی نشوید. بدی را به نیکویی مغلوب سازید. درروی زمین چیزی نیست که بتواند در برابر کسی که هیچ‌گاه مقاومت نمی‌کند بایستد. چینی ها می گویند که آب از آن رو نیرومندترین عنصر است که کاملاً غیر مقاوم است. آب می تواند صخره را بشکافد و هر چه را که در برابرش قرار گیرد بروبد و از سر راه بردارد. عیسی مسیح گفت: ((در برابر شریر مقاومت نکنید)) زیرا می دانست شری وجود ندارد. شر زاییده خیالات نادرست آدمی است و حاصل اعتقاد به دو قدرت: خیر و شر. به جای اعتقاد به یک قدرت، خدا.»
«مقاومت یعنی جهنم. چون انسان را به (حال عذاب) می افکند. یک بار استادی در ماوراءالطبیعه برای تسلط بر همه فوت و فن های بازی زندگی، دستورالعملی شگفت به من داد که عبارت بود از: منتها درجه عدم مقاومت و گفته اش را به این شکل ادا کرد که: در زندگی‌ام روزگاری بود که کودکان را غسل تعمید می دادم و البته کودکان اسامی بسیار داشتند. اکنون دیگر کودکان را تعمید نمی دهند. رویدادها را تعمید می دهند. اما به همه رویدادها یک نام بیشتر نمی دهند. اگر آنچه پیش روی دارند شکست باشد، به نام پدر و پسر و روح‌القدس آن را موفقیت می نامند. در این نگرش، قانون عظیم تبدیل را می بینیم که بر اصل عدم مقاومت مبتنی است. یعنی به یمن کلامی که آن استاد بر زبان می آورد هر شکست به موفقیت بدل می شود.»
«بخشيدن راه ستاندن را می گشايد. برای گشايش مالی با بخشیدن عشريه يا بخشيدن يك دهم درامد يك سنت قديمی است كه بی ترديد بر دارايی آدمی می افزايد چه بسيار از دولتمندان اين سرزمين كسانی بودند كه عشريه می دادند. عشريه از آن سرمايه گذاری ها است كه موفقيت آن ردخور ندارد. اين يك دهم به پيش می تازد و بر بركت و چندين برابر باز می گردد. منتها هديه يا عشريه را بايد در كمال محبت و نهايت شادمانی اهدا كرد زيرا (خدا بخشنده خوش را دوست می دارد) صورت حساب ها را بايد با خوشی و رضای خاطر پرداخت پول را بايد بی باكانه وبا دعای خير و طلب بركت خرج كرد.
اين گرايش ذهنی است كه آدمی را سرور پول می سازد وظيفه آدمی اطاعت است زيرا تنها در اين صورت است كه كلام آدمی می تواند بی درنگ در بازی ذخاير عظيم ثروت را بر او بگشايد. خود آدمی با رؤیا يا بينشی محدود رزق و روزی خود را محدود می كند گاه شاگرد ثروتی عظيم را به چشم می بيند منتهی می ترسد عمل كند. حال آنكه بينش و كنش بايد دست در دست يك ديگر به پيش تازند مانند آن مرد كه پالتويی با آستر پوست برای خود خريد.
زنی نزدم آمد تا برايش شفاعت كنم كه شغلی به دست اورد. پس اين كلام را بر زبان آوردم: جان لایتناهی راه شغل درست را براي اين زن بگشا! هرگز تنها يك شغل نخواهيد. شغل درست را بطلبيد آن مقامی كه پيشاپيش در ذهن الهی مقدر شده است چون اين تنها چيزی است كه رضايت خواهد بخشيد. »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *